Om oss

Trygg advokatfirma då du behöver ett målsägandebiträde

Välkommen till Advokatfirman Guide som hjälper dig med frågor kring brottmål, vårdnad och migrationsrätt. Vår advokatbyrå har mångårig erfarenhet och vårt fokus är att företräda människan. Vi verkar främst inom området som kallas humanjuridik, vilket betyder att hjälpa människor att få rättvisa. Vi företräder ofta den som har mest att förlora och staten är ofta vår motpart. Vi finns här som en samtalspartner för dig under hela processen, även gällande sådant som inte har med juridik att göra.

Inom området brottmål har vi bland annat mångårig erfarenhet av att vara målsägandebiträde. Likaså när det gäller fall av tvångsomhändertaganden där vi har bred erfarenhet som offentligt biträde.

Kontor i centrala Stockholm och Malmö

Vår advokatfirma finns i centrala Stockholm och Malmö, så vi hjälper främst klienter runt dessa geografiska områden. Hos oss kan du få rådgivning på hela 8 språk: svenska, engelska, spanska, turkiska, serbiska, bosniska, kroatiska och albanska. Några av dem som arbetar hos oss ser du nedan, från vänster: Peter Mutvei (partner), Göran Hjalmarsson (partner), Joel Apitzsch (VD och partner) samt Sogand Sasanpour (advokat).

advokater-målsägandebiträde-på-stockholmskontoret

Har du frågor kring vår firma eller vill veta mer?

Tveka inte att höra av dig till oss på advokatfirman. Vi bistår dig som målsägandebiträde längs hela vägen och förstår att det kan vara en tung process.